Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

Ørsted havmøllepark ved Taiwan.

Med base i Taiwan bygger Ørsted nu et megastort energilager i Changua Country.

 I følge Energy News bliver det det tredie batterienergilager som teknikkerne i Ørsted nu påbegynder.

Idet erfaring fra Lüders i Nordhavnen og havmølleparken Burbo Bank i Storbrittanien danner basis for de nye initiativer i Taiwan. Hvor energy storage systemer med lithium batterier danner basis i projektet.

Man forestiller sig et bredt samarbejde med lokale industrier og universiteter, så den akkumulerede viden kan nå så bredt ud som muligt. For der er ingen tvivl om at batteri energilagring bliver et vækstområde i den kommende tid.

Projektet på Burbo Bank på 2 Megawatt er lille i forhold til hvad fremtiden vil efterspørge. Så med base på Taiwan , der forventes at ligge lige i knudepunktet for fremtidens VE forsyningsliner er ideen og projektet ikke uden interesse.

Vi har tidligere omtalt Teslas megastore batteri i Australien. Og den australske regerings nye satsning på wall-pack batterier a la Tesla i 50.000 huse.

Ørsted udvikler i øjeblikket 4 store havvindmølleparker , med en kapacitet på 2,4 GW. Så et batterilager , derr kan stabilisere elnettet passer som fod i hose.

Nu venter vi bare på resultaterne.

Se også

https://www.energy-supply.dk/article/view/584302/orsted_investerer_i_energilagring_i_megawattstorrelse

Ian

Dagens vits

En kvinde møder en mand, og tager med ham hjem. Hans soveværelse er fyldt med hundredvis af bamser, delt op i størrelser, og arrangeret på store hylder. Hun vælger ikke at sige noget, men er rørt over hans ømhed. Efter de har været i seng sammen, spørger hun, om han var tilfreds. - Tja. Du kan tage en bamse fra den midterste hylde...
Nive info
Gå til toppen