Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

I Husum syd for grænsen ved Tønder den 22 til 24 marts 2019. 10 til 18.

 

Husk nu sidst på ugen , så afholdes der igen VE messe for husstandsanlæg. Så står du og vil have noget information om solfangere, solceller (solpaneler) invertere og mindre vindmøller så sker det i Husum.

Oprindelig blev udstillingen startet af Miljøhøjskolen i Vendsyssel , men så blev det for stort. Og man søgte efter en større aktør. Her sagde Herning nej , men Husum der dengang var ukendt bød sig til og fik opgaven, der omfattede Marts messen for små anlæg og siden september messen for store anlæg.. Det er den messe der hvert andet år nu er flyttet til Hamburg.

Det blev så stort , at man måtte parkere på Husum lufthavns startbaner.

Der kommer aktører og udstillere fra mange hjørner af verden. Og det har altid (omkring 30 år) været til en stor inspirationskilde for os i NIVE.

Undtagen sidste år , hvor det hele blev lukket ned en halv time efter vi var kommet , da en regulær storm gik henover området. Så der sker da noget ind i mellem.

Nye typer solceller,nye typer solfangere,(vakuumrør) , nye husstandsmøller , el-biler, ladestationer, batteriback up og en masse elektronik ,så vi 2 år før man hørte om det i Danmark.

Så ind i mellem har det været til en stor inspirationskilde.

Derudover diverse isolationsmetoder og materialer,nye byggemetoder ,glasfiber , pu-skum m.v.Og ikke at glemme der så vi , for år tilbage, Teslas bil første gang i Europa.

"Den hurtigste vej: Motorvej til Flensborg og så skrot over Schleswig"

Se også:

https://www.tradefairdates.com/new-energy-M7587/Husum.html

https://www.husum-tourismus.de/Media/Veranstaltungen/New-Energy-Days-New-Energy-EXPERT-Kongresse-Tagungen-Seminare

https://new-energy.de/

Ian

Dagens vits

- Skal vi ikke få gjort rent bord, inden vi gifter os. - Hvad mener du? - Jeg vil fortælle dig, hvem jeg har været sammen med før dig. - Det gjorde du jo sidste weekend. Kan du ikke huske det? - Jo selvfølgelig, men det var jo sidste weekend.
Nive info
Gå til toppen