Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

De nye datacentre der er på vej Viborgområdet og i Sønderjylland vil på sigt bruger så meget strøm at , de kan bruge nær hele VE tilvæksten..

 

De seks store datacentre vil i følge ingeniøren online forbruge 62 procent af de 3 nye havmølleparkers kapacitet. Så hvad der hentes her forbruges tilsyneladende hisset.

Hver møllepark forventes at producere 800 MW.

Så samtidig med at vi øger kapaciteten så opsuger udenlandske data anlæg hele forøgelsen.

Den danske reduktion , der skulle omlægge forbruget fra kul til vind ændrer sig åbenbart ikke.

Der er i følge ingeniøren tale om voldsomt store tal. Eller et elforbrug til næ 2 mill husstande.

Så der blivr behov for mange nye landmøller for også at rykke det almindelige forbrug.

Dertil kommer problemer med udnyttelse af overskudsvarmen. Idet anlæggene ikke nødvendigvis ligger lige op af fjernvarmenet. Men så må man kunne opvarme store drivhusanlæg.

Hollænderne har jo stor succes med drivhuse.

Så behovet for en mere intensiv energipolitik ligger lige for.

Se også:

https://ing.dk/artikel/datacentre-vil-sluge-stroemmen-to-ud-tre-nye-havmoelleparker-222515?utm_source=nyhedsbrev&utm_medium=email&utm_campaign=ing_daglig

Ian

Dagens vits

Åge og Hans er brødre og har boet sammen i mange år i Århus. De er bl.a. beskæftiget med at dele aviser ud hver dag i byen. En dag da der var bidende koldt og snestorm foreslår Åge,at de ikke skal dele aviser ud. Hans nikker samtykkende. Lidt efter er Hans ved at tage overtøj på og på vej ud af døren, Åge spørger ham, om hvor han skal hen. eg tager ud på vores rute og fortæller,at vi ikke kommer i dag p.g.a. vejret
Nive info
Gå til toppen