Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

"Det er ærgerligt, at politikerne ikke griber chanchen for at bringe Danmark helt tilbage i den globale energiførertrøje, og at Danmark ikke er parat til at gå forrest i klimakampen" Skriver Ingeniøren online.

 

I det nye energiforlig reduceres energispareindsatsen fra 1,5 mia. kroner til 500 mio.kroner. Hvad der vil reducere ombygning, isolation og udfasning af varmekilder markant.

I det hele taget synes den nye "energispareindsats" at være en øvelse i nedskæringer.

Så man skal som almindelig forbruger åbenbart ikke vente nogetsomhelst. Hvorimod store investorer vil se fremtiden både lys og progressiv.

Og det er nok ikke det almindelige vælgere har valgt folk på tinge til.

Vi kan også kalde det et stort vælgersvigt.

For nok forudser man billigere elektricitet. Men det sker tilsyneladende i hele EU , så det er ingen nyhed. I Danmark har sådanne nyheder tit og ofte betydet flere nye afgifter.

Se også:

https://ing.dk/artikel/energispareindsatsen-mister-milliard-kroner-213184?utm_source=nyhedsbrev&utm_medium=email&utm_campaign=ing_daglig

Ian

Dagens vits

En cowboy kommer ridende ind i en lille by, og stopper ud for salonen, stiger af og går om bag hesten og kysser den i røven. En man der undrende har stået og set på, kan ikke lade være med at spørge: "Hvorfor kyssede du din hest i røven?" "På grund af tørre læber", svarede cowboyen. "Hvad har det med det og gøre?" "Det forhindrer mig i at slikke på dem"
Nive info
Gå til toppen