Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

Vindmøller på landet enten som mølleparker eller enkeltstårende anlæg var udgangspunktet for hele det danske vindmølle eventyr. Det har længe været politisk saboteret.

 

Nu kommer der så en større undersøgelse fiansieret af Vindmølleindustrien, der viser 70 procents opbakning til landvind. Så er det måske muligt at de mange politiske fejltagelser kan gøres om igen.

Afslag på afslag udfra meget tynde begrundekser har længe været den hat som de kommunale beslutningstagerere har trukket ned over øjnene. Og blev projekterne ikke afvist af kommunen , så var der altid indsigelser og klager fra Danmarks Naturfredningsforening,

Vi kunne allerede være 100 procent selvforsynende med elektricitet og elektrisk fjernvarme, hvis der havde været en positiv indgang . Nu kommer der til at gå mange år.

Og det bliver nok på trods af at 3/4 af undersøgelsens spurgte viste god vilje og positiv attitude.

Landvind kan være mange ting. Enten store megamøller, halvstore anpartsmøller eller mindre husstandsmøller. Alle har det tilsyneladende svært.

Så det er på tide , at man fjerner alle hæmmende ordninger her og nu.Det drejer sig også om en masse arbejdspladser i en underskov af reservedels producenter , større vindmølle samle fabrikker og servicefirmaer. De mange konkurser på det sidste er udløst af politisk plattenslageri på området.

Hvis der ikke hele tiden kom så mange hæmmende antiaktiviteter ville arbejdspladserne ikke flyde ud af landet , men blive her.

Området for anpartsmøller fr 100 kW til 1000 kW er nu ikke eksisterende. Det skyldes den energipolitik der føres. Kun meget store projekter til havs , der finansieres af store pengetanke og elværker nyder fremme. Det er just ikke det politikerne er blevet valgt til. De svigter folk.

Se også:

http://www.windpower.org/da/aktuelt/aktuelt_i_vindmoelleindustrien/news_q2_2018/meningsmaaling_viser_overbevisende_opbakning_til_landvind.html

Ian

Dagens vits

- Tjener der er en flue i min suppe - Ja vi havde ikke redningsveste til dem alle samme.
Nive info
Gå til toppen