Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 Stort støbearbejde.

 

Mens andre lader deres testmøller køre og køre både i Hovsøre og Østerild , så søgs der om nye testpladser på lokaliteterne.

 

Der har længe været talt undrende over , at vindmølle test anlæg , der skulle bruges til nye anlæg hvert andet år, ikke bliver brugt til test ,men som pengemaskine.

De mange møller bliver simpelthen ikke udskiftet parallelt med behovet for testfaciliteter.

Og mest undrer man sig over, at Vestas , der mistde en 9,5 MW mølle sidste år , ikke har placeret andre testanlæg på brandtomten efter hændelsen.

Der står simpelthen et ubenyttet fundament ledigt.

Og det skal sees i sammenhæng med at DTU-Risø jævnligt får henvendelser fra både indland og udland. Imens betaler de andre store møller konstruktions gælden ned med produktions resultatet.

Det er jo fint med til at holde Vestas og Siemens i live. Specielt fordi forsøgsmøller mange steder afregnes bedre end de gængse megamøller.

Derfor undrer det at Vestas ikke allerede har opsat en substitut på fundamentet.

Se også:

https://www.energy-supply.dk/article/view/595644/megavindmolle_braendte_i_sommer_populaer_testplads_star_stadig_tom

http://www.limfjordupdate.dk/brand-i-222-meter-hoej-vestas-moelle-i-oesterild

Ian

Dagens vits

En cowboy kommer ridende ind i en lille by, og stopper ud for salonen, stiger af og går om bag hesten og kysser den i røven. En man der undrende har stået og set på, kan ikke lade være med at spørge: "Hvorfor kyssede du din hest i røven?" "På grund af tørre læber", svarede cowboyen. "Hvad har det med det og gøre?" "Det forhindrer mig i at slikke på dem"
Nive info
Gå til toppen