Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 


Russisk flydende atomkraftværk på gennemsejling til Murmansk.


Et stort flydende atomkraftværk er nu under bu8ksering ned gennem Østersøen , via de danske farvande. Ud af Skagerak og op langs den nordske vestkyst. Med destination i Murmansk eller Hvide Havet.
Det har givet storalarm i alle berørte lande undervejs.

Flydende atomkraftværker udgør en usigelig trussel for miljøet udtaler Tarjei Haaland fra Grenpeace i Danmark.
Atomkraftværket har været under bygning i St.Pedersborg i flere år og skulle efter planen testes med nucleart brændsel i Mormansk.

Miljøorganisationerne kalder anlægget et "flydende Tjernobyll". Selvom man ikke ved om Akadamil Lomonosov overhovedet er forsynet med brændselsstave under transporten.

Akademik Lomonosv er i følge Greenpeace 144 meter langt og 30 meter bredt med en samlet vægt på 21.500 tons. Skriver Ekstabladet online.

Se også:
https://twitter.com/BarentsNews/status/990133277523619840/photo/1?tfw_site=barentsnews&ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fthebarentsobserver.com%2Fen

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/tjernobyl-russisk-kernekraftvaerk-flyder-forbi-danmark/7135394

Ian

Dagens vits

En mand kommer ind til bageren, og siger at han skal have en pose vaniliekranse. Bageren giver ham posen, hvorefter manden spørger, hvordan de laver hullerne i vaniljekransene. Bageren tager manden med ud bagved, hvor der sidder en elefant og stikker pikken igennem vaniljekransene. "Nej, det er fandme for ulækkert siger manden". "Nå, det er ingenting", siger bageren, "så skal du se når den fylder flødeskumskagerne?"
Nive info
Gå til toppen