Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 


I følge Boersen online har DONG uberettiget taget navnet Ørsted . I hvert tilfælde har man ikke konsulteret familien på forhånd.

 


Elektromagnetismens opfinder H.C.Ørsted er igen kommet i fokus efter at Dansk Olie og Natur-Gas sidst i 2017 pludselig bekendtgjorde et navneskifte . Nu staten har afviklet sore dele af engagementet. Og DONG ville signalere "grønt".
DONG som staten solgte store dele af til Goldmann Sax og som siden har fået flere nye ejere på børsen , satser i disse år mest på havvindmølleparker i Nordsøen og Det irske Hav.

Ud fra den overbevisning at hædre den gamle danske videnskabsmand valgte man at ændre DONG til Ørsted i efteråret 2017. Familien der tæller 20 efterkommere er i midlertid ikke blevet spurgt. Og det har nu ført til et retsligt efterspil.
For man kan tilsyneladende ikke bare snuppe et familienavn uden familiens accept.
Så nu er der lagt i kakkelovnen.

Se også:

http://borsen.dk/nyheder/virksomheder/artikel/1/356563/hc_oersteds_tiptipoldeboern_staevner_det_tidligere_dong.html?utm_source=all_rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss_feed

Ian

Dagens vits

En mand kommer ind til bageren, og siger at han skal have en pose vaniliekranse. Bageren giver ham posen, hvorefter manden spørger, hvordan de laver hullerne i vaniljekransene. Bageren tager manden med ud bagved, hvor der sidder en elefant og stikker pikken igennem vaniljekransene. "Nej, det er fandme for ulækkert siger manden". "Nå, det er ingenting", siger bageren, "så skal du se når den fylder flødeskumskagerne?"
Nive info
Gå til toppen