Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

"En ny undersøgelse viser, at der enten ikke klages over vindmøller i landets kommuner eller at antallet af klager ligger på et lavt niveau. Resultatet overrasker ikke i Vindmølleindustrien, der påpeger, at det oftest er i planlægningsfasen, at der er skepsis." Kilde vindmølleindustrien.

 

Politisk er klager over vindmøller efterhånden en meget varm kartoffel. For nærmest ved hver ansøgning om opstilling af vindmøller kommer der klager fra Danmarks Naturfredningsforening og en meget lille gruppe indædte modstandere.

Og knap er ansøgningen sendt før hele korthuset falder fra hinanden. Store dele af den såkaldte "lokale modstand" findes ikke.

Politikerne er igen røget på en limpind, men fremfor at tabe ansigt indfører de restriktioner primært mod deres egen vælgerskare. Og nu ser vi gang på gang , at stor accept og positiv indsats jordes af kommuner og andre beslutningstagere.

Det er der nu kommet mere viden om, eftersom en spritny undersøgelse afdækker fakta og ikke fatamogana. Det er på tide, at opstilling af vindmøller frigøres fra tilfældighedernes spil og "frelste maskinstormere". Energistyrelsen og miljøstyrelsen burde træde i karakter.

For nogle vil fortsat åbenbart hellere have atomkraft- og kulproduceret elektricitet, Og det er ligegyldigt om man bor på Langeland eller i Vendsyssel så klages der på trværs af landet.

Reelle lokale klager findes nærmest ikke viste undersøgelsen.

Og et stort personsammenfald på de få indsigelsesbreve fortæller det hele.

Nogen ser det åbenbart som en livsopgave at obstruere udviklingen.

De første ofte er tilsyneladende de lokale politikere. Næste gruppe er alle os ander, der hærges af frygten for at gøre noget forkert.

Alle ansøgninger om opstilling af vindmøller store som små er åbenbart målet for chikanen.

Se også:

http://www.windpower.org/da/aktuelt/aktuelt_i_vindmoelleindustrien/news_q4_2017/undersoegelse_faa_klager_over_vindmoeller.html

Ian

Dagens vits

En cowboy kommer ridende ind i en lille by, og stopper ud for salonen, stiger af og går om bag hesten og kysser den i røven. En man der undrende har stået og set på, kan ikke lade være med at spørge: "Hvorfor kyssede du din hest i røven?" "På grund af tørre læber", svarede cowboyen. "Hvad har det med det og gøre?" "Det forhindrer mig i at slikke på dem"
Nive info
Gå til toppen