Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

KVA Vind i Astrup har fået en ny 10 kW husstandsmølle godkendt. Skriver Energy Supply online.

 

De to forskellige afregningspriser på elektricitet fra husstandsmøller hvor højeste beløb per kWh opnås for møller mindre end 10 kW og et lidt mindre beløb per kWh for møller under 25 kW. har fået fabrikanterne til at sigte mod 10 kW konceptet.

Overstiger man ikke de 10 kW, så får man den højeste afregning. Men allermest får man , hvis produktionen afsættes i egen installation, hvor man sparer de mange elafgifter og moms.

Så det bliver kun overskuddet under 10 kW, der afsættes.

Metoden bruges allerede af flere 25 kW møller, der neddrosles til 10 kW. Enten ved at vride vingerne, så de giver mindre eller ved at bruge alt over 10 kW selv.

Og kan man ikke bruge det, så kan en varmeblæser eller dyppekoger i garagen nok klare udfordringen. Selvom det vil være i højsommeren man får for meget.

KVA diesel, der normalt lever af at producere nødstrømsanlæg og små kraftvarmeenheder, har med KVA møllen udviklet sit koncept henover den hedengangne Kuriant-mølle, der både er skrabet og tilsyneladende meget robust. For der kører jo stadig Kuriant møller fra 1980erne.

Se også:

https://www.energy-supply.dk/article/view/571281/kvas_nye_husstandsmolle_typegodkendt?ref=newsletter&utm_medium=email&utm_source=newsletter&utm_campaign=daily

http://www.kva-diesel.dk/

Ian

Dagens vits

En cowboy kommer ridende ind i en lille by, og stopper ud for salonen, stiger af og går om bag hesten og kysser den i røven. En man der undrende har stået og set på, kan ikke lade være med at spørge: "Hvorfor kyssede du din hest i røven?" "På grund af tørre læber", svarede cowboyen. "Hvad har det med det og gøre?" "Det forhindrer mig i at slikke på dem"
Nive info
Gå til toppen