Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

Udviklingen af megamøllerne er nu inde i en system standardisering , der ligesom tilpasser industriprodukterne i forhold til normer og konkurenter.

 De meget omkostningstunge udvikninger af megamøller får nu konsekvenser for Siemens-Gamesa samarbejdet med franske Adwen. Skriver Energy Supply online.

Idet et stort anlagt fransk vindmøllepark projekt, der skulle have brugt en Adwen nacelle nu overgår til en Siemens-Gamesa top , der ligesom er noget mere afprøvet.

Siemens , der bruger en mangepolet langsomtgående generator på deres 6 MW offshore mølle ,er nu leveringsdygtige med en 8 MW nacelle til de to franske offshore vindmølleparker ved Dieppr-Le-Treport og Yeu-noirmountier. Hvis samlede kapacitet bliver på 1 GigaWatt eller 1000 MW. Eller sammenlagt 125 stk 8 MW offshore møller.

Projektet omfatter også bygning af to vindmøllefabrikker i Frankrig i Le Havre. Hvorved mølleindustrien får et avanceret spark fremad i Frankrig.

Se også:

https://www.energy-supply.dk/article/view/555337/siemens_gamesa_skrotter_fransk_molle

http://www.adwenoffshore.com/ad-8-180-prototype-adwen-enters-final-stage-of-installation/

Ian

Dagens vits

Hvorfor tager Århusianere altid deres dør af når de skal på toiletet? Så er der ikke er nogen der kikker ind gennem nøglehullet.
Nive info
Gå til toppen