Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

Udviklingen af megamøllerne er nu inde i en system standardisering , der ligesom tilpasser industriprodukterne i forhold til normer og konkurenter.

 De meget omkostningstunge udvikninger af megamøller får nu konsekvenser for Siemens-Gamesa samarbejdet med franske Adwen. Skriver Energy Supply online.

Idet et stort anlagt fransk vindmøllepark projekt, der skulle have brugt en Adwen nacelle nu overgår til en Siemens-Gamesa top , der ligesom er noget mere afprøvet.

Siemens , der bruger en mangepolet langsomtgående generator på deres 6 MW offshore mølle ,er nu leveringsdygtige med en 8 MW nacelle til de to franske offshore vindmølleparker ved Dieppr-Le-Treport og Yeu-noirmountier. Hvis samlede kapacitet bliver på 1 GigaWatt eller 1000 MW. Eller sammenlagt 125 stk 8 MW offshore møller.

Projektet omfatter også bygning af to vindmøllefabrikker i Frankrig i Le Havre. Hvorved mølleindustrien får et avanceret spark fremad i Frankrig.

Se også:

https://www.energy-supply.dk/article/view/555337/siemens_gamesa_skrotter_fransk_molle

http://www.adwenoffshore.com/ad-8-180-prototype-adwen-enters-final-stage-of-installation/

Ian

Dagens vits

En cowboy kommer ridende ind i en lille by, og stopper ud for salonen, stiger af og går om bag hesten og kysser den i røven. En man der undrende har stået og set på, kan ikke lade være med at spørge: "Hvorfor kyssede du din hest i røven?" "På grund af tørre læber", svarede cowboyen. "Hvad har det med det og gøre?" "Det forhindrer mig i at slikke på dem"
Nive info
Gå til toppen