Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

En række kommuner stiller sig meget kritisk overfor regeringens nye udspil om at afskaffe den grønne ordning. Skirver Energi Supply online.

 Den grønne ordning , der tilfører kommuner hvor der opstilles vindmølleparker, står nu til at blive skrottet. Efter PSO vil staten alligevel ikke støtte VE.

Vesthimmerlands kommune går derved glip asf 10 mio. kroner årligt , der skulle kompensere alle de udgifter som der er fuobundet med at drive og opstille større vindmølleparker.

Det betyder at kommunerne nu selv må stå for udgifter til pilotering og byggemodning af de områder hvor "private" aktører opstiller efter ansøgning.

Ligesom lokale må vinke farvel til kompensationspenge uanset de har fået tilgodeset deres krav allerede. Planlagte og næsten færdige projekter kommer til at stå med håret i postkassen.

Den vendetta mod vindkraft som Energiministeren tilsyneladende har i gang fortsætter åbenbart.

Er det ham eller Statsministeren eller Finansministeriet der står bag ? Det kan man umiddelbart ikke se .

Den førte politik er imidlertid utrobærdig mener Vesthimmerlande kommune.

Nu står Vattenfall for udvidelse af Nørrekær Enge II . De udgifter som kommunenhar fået på halsen må man tilsyneladende bære i fremtiden.

Man ber til at allerede planlagte og kørende projekter undtages , men det mødes fortsat med tavshed. Viljen til "reformer" læs afvikling (besparelser) synes at være et politisk mantra.

Læs også:

https://www.energy-supply.dk/article/view/547969/kommune_til_kamp_for_molleordning

ian

Dagens vits

Vinder du noget, når du spiller på kasino? Åh, du ved man vinder den ene dag og taber den næste. Hvorfor nøjes du så ikke med at spille hver anden dag?
Nive info
Gå til toppen