Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

Velfungerende danske møller flyttes nu til udlandet , hvor afregningsprisen er rimelig og reel.

 

Med den manglende førte energipolitik taber landet nu de vindmøller, som ellers skulle have bidraget med CO2 reduktionen på det nationale regnskab. Simpelthen fordi der føres en energipolitik , som straffer privat el-produktion og ejerskab af vindmøller.

Det nordiske elmarked for VE er mere eller mindre brudt sammen. Så afregningsprisen for vindmøllestrøm til private møller er så lav , at service og almindelig drift kanp nok hænger sammen, mens f.eks. DONG får 60 øre eller mere per kWh , så får private mellem 7 og 17 øre per kWh.

Det betyder at selv store 3 MW møller der er få år gamle nu flyttes til udlandet, hvor afregningsprisen er mere normal. Udsultningen af VE markedet er åbenbart den politik som man har valgt at føre. Og det betyder samtidig at mange danske anlæg snart er forsvundet.

For det er ikke de private forbrugere der får billig strøm. Her har afregningsprisen ikke ændres sig nedad. Hvorimod det er elselskberne og store investoere der får hele fortjenesten.

I et demokrati er det meget forkert at forfordele og misfordele grupper.

Se også:

https://ing.dk/artikel/velfungerende-danske-vindmoeller-flyttes-lande-med-hoejere-elpriser-202557

Ian

Dagens vits

En mand kommer ind til bageren, og siger at han skal have en pose vaniliekranse. Bageren giver ham posen, hvorefter manden spørger, hvordan de laver hullerne i vaniljekransene. Bageren tager manden med ud bagved, hvor der sidder en elefant og stikker pikken igennem vaniljekransene. "Nej, det er fandme for ulækkert siger manden". "Nå, det er ingenting", siger bageren, "så skal du se når den fylder flødeskumskagerne?"
Nive info
Gå til toppen