Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

Kit drager kan mere end trække surfbords på langs kysterne i frisk vind.

 

I Tyskland eksperimenterer man med at producere energi ved hjælp af kit drager.

Drager har været kendt i 2000 år, så det er ikke viden der mangler. Derimod en række eksperimenter, der kan udvikle mest muligt energi.

Energiproduktion med drager har eksperimentel status i Tyskland og Skotland, hvor forskellige typer drager i 200 meters højde trækker en stålwire.

Deroppe er vinden frisk hele tiden, så muligheden for at få energi er latent til stede.

Wire spil på jorden.

Det kan enten ske ved et variabelt træk i en tromle på jerden eller i roterende drager , der får stålwiren til at dreje rundt. Sidst kan man anbringe en turbine på dragen og trække strøm ned derfra.

I Danmark arbejeder man mig bekendt ikke med KitPower , men det gør en række udenlandske firmaer og universiteter samlet i HVN500.

Prøv også:

http://www.kitepowersystems.com/

https://www.theguardian.com/business/2016/oct/07/kite-power-solutions-scotland-green-energy

https://www.youtube.com/watch?v=FJmlt3_dOuA

https://www.youtube.com/watch?v=yiqW_YlX9uA

Ian

Dagens vits

En mand kommer ind til bageren, og siger at han skal have en pose vaniliekranse. Bageren giver ham posen, hvorefter manden spørger, hvordan de laver hullerne i vaniljekransene. Bageren tager manden med ud bagved, hvor der sidder en elefant og stikker pikken igennem vaniljekransene. "Nej, det er fandme for ulækkert siger manden". "Nå, det er ingenting", siger bageren, "så skal du se når den fylder flødeskumskagerne?"
Nive info
Gå til toppen