Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

Medarbejdere ved Munk Energi har trukket deres arbejdsplads i Skifteretten.

 

Konkurrencen på solcellemarkedet har igen trukket et firma ned. Og snart flokkes gribbene om konkursens varelager. Igen kan du online byde på resterne over den førte energipolitik.

De mindre polstrede gazellefirmaer kan tilsyneladende ikke klare sig.

I denne omgang var det så medarbejderne der via lønkrav lukkede deres arbejdsplads. Næste gang vil det være leverandører, der ikke har fået betaling for deres fordringer.

Sundt kan det næppe være, at for mange dør i kølvandet på den "stop-go" politik på energiområdet. Men det er mere resultatet af de mange afregningsordninger og økonomiske ændringer.

Specielt solceller , der kun kan producere i få dagtimer , vil have det svært , når afregningen per kWh bruges som stop og løftestang for en politisk opfølgning.

Her spiller prisen på paneler og invertere med i rentabiliteten. Og skal man satse stort, så kræver det store indkøb og mange aktiviteter i luften.

Det giver igen volumensyge, når tiderne ind i mellem bliver ugunstige. Så står man måske med et stort varelager og har ikke penge til lønninger. Eller modsat.

Efterspørgslen bestemmer om der er gang i sektoren.

Denne gang var det Munk Energi , der gik nedenom og hjem. Hvad bliver det næste ?

Se også:

http://www.energy-supply.dk/article/view/543327/medarbejdere_begaerer_solcellevirksomhed_konkurs

Ian

Dagens vits

Han: - Hvis du ikke vil gifte dig med mig, så skyder jeg min hjerne ud! Hun: - Det ville være en stor overraskelse for min far. Han tror ikke på, du har nogen.?
Nive info
Gå til toppen