Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

Vesterhav Syd og Vesterhav Nord bliver nu forsinket mindst 3 år.

 

Vattenfalls vundne licitations tilbud er tilsyneladende ikke godt som Energiministeriet oprindelig lagde ud med. I det ministeriets eget Energiklageudvalg har sendt projekterne ud i uvis miljø karrusel.

Her troede elselskabet at alle guder var taget i ed og investerede millioner i bundundersøgelser , i transformatorknudepunkter og i højspændingskabler. Og så skal det hele vendes på hovedet her i tolfte time. Med store omkostninger til følge.

Havde situationen været normal ville man have begyndt funderinger m.v. allerede om 3 måneder. Så nu skal alt muligt stoppes og aflyses. Ja , gruppen af ingeniører mister jo nok også arbejdet indtil videre.

Det er ejerne af luksussommerhusene langs Vestkysten, der har sat himmel og jord i bevægelse for at harpunere licitations projektet. Idet de vil have møllerne udenfor jysk synsfelt. Og ikke 4 til 10 kilometer ude i vandet.

Samtidig står kommunerne i Thyborøn og Hvide Sande med store opmarch arealer , der alligevel ikke kan bruges til formålet. I hvert tilfælde ikke før flere år ud i fremtiden om nogensinde.

Det hele sker samtidig med at Christiansborg skal ud i valgkamp og politikerne på tinge skifter mening . Så ingen ved hvordan det ender udover Vattenfall , der i god tro investerede i en hurtig bygge optakt . Og nu står med "aben".

Se også:

https://ing.dk/artikel/vrede-borgere-saetter-havvindmoeller-vesterhavet-paa-pause-225087

https://www.energy-supply.dk/article/view/654361/sommerhusejeres_protester_udskyder_danske_havmolleparker_tre_ar

Ian

Dagens vits

Hvorfor står Århusianerne og kigger ud over havet? Svar: De har hørt at pornobølgen er på vej.
Nive info
Gå til toppen