Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

Valget nærmer sig og de politiske overbud vokser dag for dag. For hvem vil ikke være grøn ?

 

3 havmølleparker er på vej til realitet , godt nok bremset politisk i øjeblikket, men dog på vej.

Det er Krigers Flak i Østersøen , Vesterhav Syd og Vesterhav Nord i Nordsøen, som vi på det sidste har hørt så meget om. Og nu foreslår Socialdemokratiet yderligere 2 havvindmølleparker.

Det har fået statsministeren til at foreslå yderligere 12 nye placeringer. Så en ny screening af de danske farvande må formodes at være undervejs.

For i følge statsministeren rummer energiforliget mulighed for at opstille 10 GigaWatt og det kan jo fint rumme yderligere ekspansion.

Socialdemokratiets formand Mette Fredriksen forestiller sig udviklinges ambitioner speedet op , så Danmark fremstår som et grønt foregangsland. Så det er kun et spørgsmål om at finde finansieringen .

Herop til valget er der i hvert tilfælde stor velvillighed.

Hvis man reelt vil udfase både diesel og benzin i 2030 , så bliver behovet for ladestandere og ikke mindst strøm en hurtig udfordring, som p.t. ikke kan implementeres. Der er simpelthen ikke energi nok i elnettet.

Se også:

https://www.energy-supply.dk/article/view/651473/lokke_der_er_mulighed_for_12_ekstra_havmolleparker

Ian

Dagens vits

Hvorfor findes der kun snemænd - og ikke snekvinder???? Fordi det kun er mænd der er så dumme, at de vil stå ude i frost og kulde en hel lang vinter!!!
Nive info
Gå til toppen