Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

Ændrede afregningsregler koster nu solcelleejere mange penge.

 

85.000 solcelleejere kommer tilsammen til at tabe op til 42 millioner kroner årligt på en ændring af afregningsreglerne, skriver avisen Danmark.

I stedet for at afregne moms årligt, skal man nu afregne moms løbende. Ligesom elektricitetsforbruget skal opgøres time for time. Så det nu er slut med at bruge nettet som "batteri" eller bankkonto for kWh.

Det betyder at man nu skal betale fuld pris for strømmen når der ingen sol er. F.x. om natten ,ved solnedgang o.s.v. Og man straks får afregning for den overskydende energi , når solen skinner.

200 solcelleejere indbetalte derefter 300 kroner per anlæg i en stævning mod energiminiseriet. Idet man påstår sig ført bag lyset . Op mod 1300 har sidenhen tilsluttet sig stævningen og flere er på vej.

Den førte negative politik , der tilsyneladende skal gøre det surt for ejere af solceller og vindmøller er ikke i overensstemmelse med Energiforliget sidste år.

"Folk gider ikke længere blive taget røven på", "de gider ikke blive fuppet" udtaler næstformanden i Danske Forbrugere. Overgangen til flexordningen fremmer just ikke den grønne udvikling.

Se også:

https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11182013/1300-vrede-solcelleejere-staevner-energiministeren/

https://www.avisen.dk/1300-vrede-solcelleejere-staevner-energiministeren_537648.aspx

Ian

Dagens vits

Der var pengekrise i familien, så Gitte måtte ned på gaden og tjene penge. Hun var væk hele natten og da hun kom hjem, spurgte manden, hvor mange penge hun havde tjent. - "300 kr. og 25 øre." - "Hvem gav 25 øre?" - "Det gjorde de da alle sammen..."
Nive info
Gå til toppen