Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

Udfor Dumpen (affaldsdeponiet) opstillede Solid Wind Power deres SWP-25 mølle.

 

Efter et halvt års test er møllen nu havareret. Idet den har tabt en vinge men resten synes ubeskadiget. SWP sælges som SWP-10 kW og SWP 25 kW. Det er den store husstandsmølle, der nu er ude af drift.

Da SWP gik konkurs i sidste uge og man venter på en rekonstruktion , så går der nok nogen tid før møllen i Holsteinsborg (Sisimiut) igen er i drift.

Møllen testes af den lokale tekniske skole.

De store temperaturforskelle har man nok ikke taget i betragtning. Med mindre der er tale om en monteringsfejl. Men det får vi først af vide når møllen bliver lagt ned .

Tårnet er af den type der ikke behøver en kran. Idet et hængsel ved roden med hydraulikstempel kan klare processen. Så nu venter man på stille vejr.

Der er allerede havarerede 8 møller i Nordjylland. Så det mest sandsynlige er en underdimentionering af bolte og vingefæste.

Havariet i Grønland gør ikke situationen bedre for SWP.

Se også:

https://www.solid-group.dk/solid-wind-power/nyheder/saa-er-der-solid-stroem-i-groenland/

https://www.nukissiorfiit.gl/nyheder/havari-af-vindmoelle/

https://knr.gl/en/node/211697

https://sermitsiaq.ag/node/209099

Ian

Dagens vits

Der var pengekrise i familien, så Gitte måtte ned på gaden og tjene penge. Hun var væk hele natten og da hun kom hjem, spurgte manden, hvor mange penge hun havde tjent. - "300 kr. og 25 øre." - "Hvem gav 25 øre?" - "Det gjorde de da alle sammen..."
Nive info
Gå til toppen