Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

Udfor Dumpen (affaldsdeponiet) opstillede Solid Wind Power deres SWP-25 mølle.

 

Efter et halvt års test er møllen nu havareret. Idet den har tabt en vinge men resten synes ubeskadiget. SWP sælges som SWP-10 kW og SWP 25 kW. Det er den store husstandsmølle, der nu er ude af drift.

Da SWP gik konkurs i sidste uge og man venter på en rekonstruktion , så går der nok nogen tid før møllen i Holsteinsborg (Sisimiut) igen er i drift.

Møllen testes af den lokale tekniske skole.

De store temperaturforskelle har man nok ikke taget i betragtning. Med mindre der er tale om en monteringsfejl. Men det får vi først af vide når møllen bliver lagt ned .

Tårnet er af den type der ikke behøver en kran. Idet et hængsel ved roden med hydraulikstempel kan klare processen. Så nu venter man på stille vejr.

Der er allerede havarerede 8 møller i Nordjylland. Så det mest sandsynlige er en underdimentionering af bolte og vingefæste.

Havariet i Grønland gør ikke situationen bedre for SWP.

Se også:

https://www.solid-group.dk/solid-wind-power/nyheder/saa-er-der-solid-stroem-i-groenland/

https://www.nukissiorfiit.gl/nyheder/havari-af-vindmoelle/

https://knr.gl/en/node/211697

https://sermitsiaq.ag/node/209099

Ian

Dagens vits

Åge og Hans er brødre og har boet sammen i mange år i Århus. De er bl.a. beskæftiget med at dele aviser ud hver dag i byen. En dag da der var bidende koldt og snestorm foreslår Åge,at de ikke skal dele aviser ud. Hans nikker samtykkende. Lidt efter er Hans ved at tage overtøj på og på vej ud af døren, Åge spørger ham, om hvor han skal hen. eg tager ud på vores rute og fortæller,at vi ikke kommer i dag p.g.a. vejret
Nive info
Gå til toppen