Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

Skrot din gamle dieselbil og modtag 5000 i skrotningspræmie.

 

Ekstraordinært sætter miljøministeren skrotningspræmien for dieselbiler op her i foråret.

Idet præmien forhøjes fra 2200 kroner til 5000 kroner for en kortere periode.

Man glemmer at en ny bil koster det dobbelte i vægtafgift , så en udfasning af de lidt ældre primært varevogne giver straks forhøjede afgiftskroner i statskassen. Alene det betaler det første halve år for hele øvelsen. Og årene efter , forudsat man køber en ny bil, er dobbelt op i afgifter.

Så der er intet helligt over temposkiftet , når det tjener ekstra godt fremover.

I følge Børsen online træder den nye ordning i kraft allerede den 1 februar i år.

Ordningen gælder dieselbiler fra før 2006.

Miljøministeren regner med at 36.000 dieselbiler bliver skrottet. Biler der i dag betaler 5000 kroner om året erstattes så med blier der koster 10.000 i afgift om året.

Den lille øvelse giver , hvis alle 36000 falder for "fristelsen" en ny bundlinie i statens afgifts kontor på 36.000 gange 5000 kroner = 180.000.000 kroner (ud af den blå luft).

Idet man udadtil vil have de gamle forurenende maskiner pensioneret. Og derfor yder 2800 kroner for at speede processen op . (inden valget i juni).

Læs også

https://borsen.dk/nyheder/politik/artikel/1/376169/5000_kroner_for_den_gamle_dieselbil.html?utm_source=all_rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss_feed

Ian

Dagens vits

Åge og Hans er brødre og har boet sammen i mange år i Århus. De er bl.a. beskæftiget med at dele aviser ud hver dag i byen. En dag da der var bidende koldt og snestorm foreslår Åge,at de ikke skal dele aviser ud. Hans nikker samtykkende. Lidt efter er Hans ved at tage overtøj på og på vej ud af døren, Åge spørger ham, om hvor han skal hen. eg tager ud på vores rute og fortæller,at vi ikke kommer i dag p.g.a. vejret
Nive info
Gå til toppen