Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

Lemvig kommune og Ringkøbing Skjern ser nu et stort potentiale i regeringens forslag om en ny havmøllepark 20 kilometer udfor vestkysten.

 

Med mange arbejdspladser i servicering af en ny møllepark er kommunerne nu gået i aktion.

For med de nye regler så skal mølleparker 20 kilometer ude nu godkendes af kommunerne. Og med gode havne i området er der stor interesse for de nye muligheder.

Mølleparken kommer til at ligge udenfor de to allerede planlagte kystnære mølleparker. Også kaldet Vesterhav Nord og Vesterhav Syd. Der ligger 4 kilometer ude.

En ny møllepark skal tilgodese fiskeriet , sejlruter og installationer som HVDC kabler. Så der skal foreligge en mere detalieret plan for området. Uanset det nu er til havs.

Lemvig har allerede stor erfaring med havplacerede mølleparker idet "vindkraftklyngen" på Thyborøn Havn med stor succes har været indover etablering og servicering af megastore havmøller i Nissum Bredning.

Ringkøbing Skjern øjber tilsvarende store muligheder for havnen i Hvide Sande.

Så deres forslag til en ny havmøllepark foreslås placeret sydud af området , så grænsen mod Lemvig kommune bliver ikke eksisterende.

Ian

Dagens vits

Vinder du noget, når du spiller på kasino? Åh, du ved man vinder den ene dag og taber den næste. Hvorfor nøjes du så ikke med at spille hver anden dag?
Nive info
Gå til toppen