Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

Bill Gates vil have USA op i omdrejninger og blive verdens førende Akraftland igen.

 

Med kikkerten for det blinde øje og kun fokus på CO2 reduktion forestiller han sig at verden kan løse miljø og klimaproblemet med atomkraft. Men han glemmer alt det andet.

Og han er desværre ikke den eneste.

På COP24 advokerede franske interesser voldsomt for atomkraft. Noget danske aviser af en eller anden grund ikke skrev om. Men det er tilsyneladende ikke en død sild.. For der er mange penge knyttet til nye atomreaktorbyggerier. Og dertil fagforeningsinteresser. For der er ligesom ved bygning af pyramider , store dæmningsprojekter og i krigsindustri brug for mange komponenter og hænder til at samle dem.

Politikere kan tilsyneladende ikke se , at også grøn teknologi bruger både materiale ,ressourcer , arbejdskraft og penge.

Atomkraftbyggerier bruger set i bakspejlet endnu mere. Så pengeudlånere , forsikringsselskaber ,fabrikker og storkapital øjner hemningsløse indtjeningsmuligheder.

Og det er nok det Bill Gates går efter. For har man milliarder vil man nok gerne have flere.

Ved at line USA op til en ny atomaera "Make america great again" så kobler man et lokomotiv foran . Og det er efter al sandsynlighed det der sker.

I øjeblikket er det de grønne teknikker der vinder frem. Men hver teknologi har deres tidsalder så VE skal virkelig til at stramme sig sammen. Ellers løber det pludselig løbsk.

I Tyskland afvikler man akraften efterhånden som atomkraftværkerne slides ned. I Rusland bygger man nye anlæg som aldrig før. Det samme i Kina. Så det er ikke fordi der mangler entreprenører på området. Og storkapitalen sukker efter noget at tjene penge på.

Vi er tilsyneladende på vej ind i et paradimeskift.

Se også:

http://www.spiegel.de/wissenschaft/technik/energiegewinnung-bill-gates-will-mit-mini-meilern-die-kernkraft-revolutionieren-a-685289.html

https://www.zeit.de/wissen/umwelt/2013-10/atomkraft-risiken-bill-gates/seite-2

https://www.tu.no/artikler/vi-ma-ha-mer-kjernekraft-for-a-stoppe-klimakrisen/454687

Ian

Dagens vits

En mand opsøgte en spåkone og satte sig ned foran krystalkuglen. - "Jeg kan se, at du er far til to børn", sagde spåkonen. "Det er noget, du tror", svarede manden. "Jeg er far til tre børn." Spåkonen smilede og sagde: - "Nej, det er noget, DU tror."
Nive info
Gå til toppen