Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

EC Power der har bygget et velfungerende minikraftværk udvider nu samarbejdet.

 

Det er i en containerløsning opbygget af Alfred Priess i Vinderup af EC Powers kraftvarme unit nu indpasses. En containerløsning med mange muligheder.

Projektet henvender sig til alle der kan bruge strøm og varme. Sådan som hoteller, skoler, plejehjem,boligblokke,svømmehaller ,stormagasiner , hospitaler , terminaler o.s.v.

Ved at indbygge det hele i en container så minimeres installationsarbejdet på lokaliteten. Og det eneste der behøves er en dobbeltrørsforbindelse til brugeren og et el-kraft stik.

Alt andet findes inde i containeren.

Og dertik kan man på forhånd specialbygget containere med specielle ønsker og behov.

Så har man først prepareret bunden, så kan det hele opstilles på ingen tid med en kran.

Og dertil være i drift straks.

Det giver store muligheder for eksport til områder med ustabile net og behov for varme.

Eneste problem er brug af brændstof til motoranlægget. Så skal der kWh ud så må der også tilføres brændstof i samme kWh størrelse. Til gengæld udnytter EC Power anlægget brændstoffet optimalt.

Se også:

https://www.energy-supply.dk/article/view/637619/minikraftvaerksproducent_i_nyt_samarbejde_med_alfred_priess?ref=newsletter&utm_medium=email&utm_source=newsletter&utm_campaign=daily

https://www.ecpower.eu/en/

Ian

Dagens vits

- Skal vi ikke få gjort rent bord, inden vi gifter os. - Hvad mener du? - Jeg vil fortælle dig, hvem jeg har været sammen med før dig. - Det gjorde du jo sidste weekend. Kan du ikke huske det? - Jo selvfølgelig, men det var jo sidste weekend.
Nive info
Gå til toppen