Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

2 svenske brødre i Blekinge har nyudviklet og effektiviseret forbrændingsteknikken.

 

Ifølge Ny Teknik er det lykkedes at øge virkningsgraden op til 91 procent. Ved at mærke ved anvendelse af træ som brændsel.

Et patenteret konvektionssystem er hele hemligheden. Hvor man umiddelbart kan se , er ,at man benytter omvendt forbrænding.

Derudover er der 6 gennemgående kraftige lodretstående rør , som trækker den kolde luft op fra gulvet og sender den varm ud i rummet.

Til forveksling ligner den en almindelig avanceret brændeovn. Men opfinderne hævder at forbrændingen af røggasserne er langt bedre end hvad man hidtil har set.

I Danmark har vi jo ikke så stor erfaring med opvarmning via brænde , som i Norge og Sverige.

Men det har man flere steder. Østrig og Chekkiet leverer også nogle dyre og effektive modeller.

Så vi må ty til udlandet , hvis vi vil det sidste nye.

Se også:

https://www.nyteknik.se/premium/hemligheten-bakom-superkaminen-eco-ignis-6940699

https://www.google.com/search?biw=1613&bih=873&tbm=isch&sa=1&ei=zfP-W7WWEsTzkwW0oZfoAw&q=eco+ignis%2C&oq=eco+ignis%2C&gs_l=img.12...0.0..226135...0.0..0.0.0.......1......gws-wiz-img.1shjt5iBLaQ#imgrc=aLNDoVm_Cz94kM:

Ian

Dagens vits

En cowboy kommer ridende ind i en lille by, og stopper ud for salonen, stiger af og går om bag hesten og kysser den i røven. En man der undrende har stået og set på, kan ikke lade være med at spørge: "Hvorfor kyssede du din hest i røven?" "På grund af tørre læber", svarede cowboyen. "Hvad har det med det og gøre?" "Det forhindrer mig i at slikke på dem"
Nive info
Gå til toppen