Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

Regeringens nye klimaplan kritiseres nu sønder og sammen.

 

Mest iøjnefaldende er udfasning af benzin og dieselolie inden 2030. Et eklatant stykke kandestøberi , hvor næsten alle logiske spørgsmål ikke kan besvares.

For hvis man udskifter og omlægger , så må man samtidig kunne anvise et eller flere praktiske alternativer. Og her synes vi at operere fritsvævende.

Biler og trafik har gennem mange år finansieret staten med 70 mia. kroner hvert år. Den penge strøm må jo ophøre når benzin og diesel udfases. Og med logisk følge vil man så gerne vide hvor de manglende 70 mio.kroner så skal komme fra ? For det bliver næppe elbiler , hvis det nuværende øjebliksbillede fortsætter.

Ligesom man forestiller sig reduktion af kvægbestanden uden tanke for de mange arbejdspladser, der genererer penge til samfundet. Men løsningen er nok "veganere på sultegrænsen".

En afmontering af "velfærdsmodellen" synes lige for.

Kritikken går på at man ikke tager seriøst men populistisk på den nye grønne udmelding. Og med store grønne slag i luften udarbejdet bag et skrivebord forventer man tilsyneladende at folk hopper på limpinden.

Nok er der klimamål men de er ufinansierede med forventet manglende provenu i en tåget fremtid.

Det er ligesom vi nu går ind i sidste ombæring på en dødedans. Fremfor nogle forslag der kunne rykke noget .

Det bliver næppe i Danmark vi kommer til at se solopgangen.

Se de mange kritiske indlæg i pressen:

https://jyllands-posten.dk/politik/ECE10595489/301-forskere-slaar-alarm-danmark-er-langt-fra-klimamaal/

https://efkm.dk/klima-og-vejr/klimaindsatsen-i-danmark/

https://ens.dk/ansvarsomraader/energi-klimapolitik/fakta-om-dansk-energi-klimapolitik/dansk-klimapolitik

https://ing.dk/artikel/derfor-kan-halv-grad-gore-verden-forskel-214997

https://borsen.dk/nyheder/politik/artikel/1/370544/df_efterlyser_finansiering_af_regeringens_klimamaal.html?utm_source=all_rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss_feed

Ian

Dagens vits

En mand opsøgte en spåkone og satte sig ned foran krystalkuglen. - "Jeg kan se, at du er far til to børn", sagde spåkonen. "Det er noget, du tror", svarede manden. "Jeg er far til tre børn." Spåkonen smilede og sagde: - "Nej, det er noget, DU tror."
Nive info
Gå til toppen