Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

Regeringen sætter nu penge af til ekstraordinær ordning for skrotning af dieselbiler.

 

Den nuværende skrotningspræmie ligger på 2200 kroner. I den næste tid vil man når den nye grønne ordning vedtages kunne få 5000 kroner i præmie for diesebiler fra før 2006. Oplyser miljøministeriet.

Man planlægger at bruge 100 mio.kroner ekstra for at speede udfasningen af forurenende ældre dieselbieler fra vejene. Så der er tale om en midlertidig aktiv ordning.

Set herfra må det mere være diesle i bytrafikken der er et et problem mere end diesel udenfor byerne, hvor alle lastbiler ,entreprenærmaskiner og traktorer jo kører på brændstoffet.

Så ordningen burde være mere målrettet.

Har man først købt diesel , så skal der meget til for at ændre til andet brændstof.

FDM skriver også , at hvis man skrotter sin dieslebil og får 5000 kroner, så vil man snarere købe en anden dieselmotor drevet bil end investere i 100 kroners klassen.

Og mon ikke priserne på dieselbiler vil falde i takt med vi nærmer os 2030 , hvor regeringen vil udfase al diesel og benzin.

Se også:

https://borsen.dk/nyheder/politik/artikel/1/370166/regeringen_vil_give_dig_5000_kr_for_at_skrotte_din_gamle_dieselbil.html?utm_source=all_rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss_feed

https://www.fyens.dk/indland/Regeringen-Skrot-din-gamle-dieselbil-og-faa-5000-kroner/artikel/3290588

https://www.bt.dk/politik/regeringen-skrot-din-gamle-dieselbil-og-faa-5000-kroner

Ian

Dagens vits

– “Naturligvis er der ulemper ved demokratiet… vælgerne eksempelvis!!”
Nive info
Gå til toppen