Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

Wind Catcher Project mellem Texas, Oklahoma, Lousiana og Arkansas skrottes .

 

Verdens største vindmøllepark kan ikke få myndighedernes støtte , så elselskabet American Electric Power trækker nu i bremserne.

Store udenlandske projekter har det med at trække store overskrifter. Mange gange ser vi imidlertid, at projekterne efter 2 eller 3 år dør . Enten er det politikere eller også er det finansieringen eller også er det folk med høje ambitioner og maksimal fantasi , der står bag.

Så verdens store vindmøllefabrikker bliver tit og ofte brændt af af "distanceblændere".

Heldigvis er der også seriøse projekter. Det vidner de mange mølleparker i Californien og Midtvesten også om. Mølleparker der har Vestas og Siemens blod i vingerne.

Det sidste projekt på tværs af flere stater , så meget lovende ud. Ligesom mange danske havmølleparker , der har været undervejs siden 2001. Og som man var overbevist om aldrig fik fodfæste. Og så allivevel nu er undervejs.

Det næste store skridt er bygning af energilagring, som kan gemme vinden fra vindrige til vindfattige perioder. En teknologi vi nok vil se vil følge med alle kommende store projekter.

Men det bliver foreløbig åbenbart ikke "The Wind Catcher Project".

Se også:

http://borsen.dk/nyheder/virksomheder/artikel/1/366416/vind_planerne_for_usas_stoerste_vindfarm_skrottes.html?utm_source=artikel&utm_campaign=nyhed_06

Ian

Dagens vits

Åge og Hans er brødre og har boet sammen i mange år i Århus. De er bl.a. beskæftiget med at dele aviser ud hver dag i byen. En dag da der var bidende koldt og snestorm foreslår Åge,at de ikke skal dele aviser ud. Hans nikker samtykkende. Lidt efter er Hans ved at tage overtøj på og på vej ud af døren, Åge spørger ham, om hvor han skal hen. eg tager ud på vores rute og fortæller,at vi ikke kommer i dag p.g.a. vejret
Nive info
Gå til toppen