Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

På plads nummer 6 i testparken i Frøstrup opstilles i nær fremtid en ny testmølle.

 

En nyudviklet testvindmølle opstilles efter sommerferien i Frøstrup. Mølle får samme størrelse som den der fornylig blev pillet ned, så fundamentet og tilslutningskablerne vil blive genanvendt.

Testmølle 6 blev opstillet i 2016 , så der er tale om den første større udskiftning på stedet.

Et nyt tårn er allerede ankommet til Hanstholm Havn. Det får imidlertid samme dimentioner som den forrige aktør på sitet. Kun teknologien er væsentligt forbedret.

Det gælder om at lette konstruktionerne for så mange kilo som muligt og helst øge produktions-resultatet. Så de nye anlæg bliver lettere og slankere.

Den gamle møllehat (nacelle) bliver sendt til fabrikken for dybere analyse. Tårnet bliver skrottet nær besøgscentret. Så publikum kan få indtryk af opgavens vægt.

Se også:

https://nordjyske.dk/nyheder/ny-moelle-er-nu-paa-vej/3fc5baac-7df7-4918-b334-19841f3ed965

Ian

Dagens vits

En cowboy kommer ridende ind i en lille by, og stopper ud for salonen, stiger af og går om bag hesten og kysser den i røven. En man der undrende har stået og set på, kan ikke lade være med at spørge: "Hvorfor kyssede du din hest i røven?" "På grund af tørre læber", svarede cowboyen. "Hvad har det med det og gøre?" "Det forhindrer mig i at slikke på dem"
Nive info
Gå til toppen