Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

Sverige giver nu tilladelse til at trække Nord Stream 2 igennem deres farvand.

 

Med tysk tilladelse , så mangler der kun dansk tilladelse. En tilladelse som Kække Rasmussen tilsyneladende ikke vil udstede. Eftersom Danmark har mobiliseret hele EU i sagen.

Nord Stream 2 er en ekstra linie parallelt med North Stream 1 , der løber fra den russiske side af Den Botniske Bugt til Rügen i Tyskland. Altsammen i en bue gennem Østersøen forbi Sverige og Bornholm.

Da den blev etableret havde "Gazprom" det russiske gasselskab ingen problemer, men efter flere års konflikt om gastransfer gennem Ukraine blev den etableret.

Da Ukraine tappede russisk gas beregnet for Tyskland og Ungarn af gasledningen under konflikten der endte med anektering af Krim . Fik gasledningen gennnem Østersøen politisk betydning.

Og i det politiske blander Danmrkt sig nu i. Som det er det mindste land, der endda slet ikke har noget i klemme. En lidt dum udmelding set udfra behovet for en ny balance.

Da hele projektet allerede er i fuld gang, har Sverige tilsyneladende valgt at tillade nedlæggelse af den nye parallelle ledning, fremfor konflikt med et stort naboland,

Alt andet lige, så vil stabile leverancer til Tyskland også være i vores interesse.

Se også;

https://www.energy-supply.dk/article/view/606511/sveriges_regering_siger_ja_til_nord_stream_2

Ian

Dagens vits

Åge og Hans er brødre og har boet sammen i mange år i Århus. De er bl.a. beskæftiget med at dele aviser ud hver dag i byen. En dag da der var bidende koldt og snestorm foreslår Åge,at de ikke skal dele aviser ud. Hans nikker samtykkende. Lidt efter er Hans ved at tage overtøj på og på vej ud af døren, Åge spørger ham, om hvor han skal hen. eg tager ud på vores rute og fortæller,at vi ikke kommer i dag p.g.a. vejret
Nive info
Gå til toppen