Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

Flere politiske partier forsøger at overgå hinanden i grøn image. Men hvad mener de ?

 

Det var ikke særligt grønt at lægge rigtigt mange hindringer i vejen for private vindmøller. Men ikke desto mindre , så er hele underskoven af mindre vindmøller og vindmøllelaug blevet chikaneret så meget, at produktionen af de effektive møller er udfaset. Og flere af producenterne enten rejst ril udlandet eller har måtte lukke.

Så grøn politik må være at gennemføre ordninger og afregninger der vækker de mange arbejdspladser på de mindre maskinfabrikker til live igen.

Siden 2001 har udviklingen været en søgen mod større og større anlæg og færre og færre ejere.

Ja faktisk er privat ejerskab mere eller mindre på vej mod storkapital ejerskab. Så det bliver pensionsfonde, forsikringsselskaber og ander multi konstallationer , der tjener på leverance af strømmen. Samtidig har man nationaliseret elværkerne og snart solgt det hele ud af landet. Det der engang var andelsejede og samfundsejede elsystemer.

Sidst er DONG vise versa Ørsted solgt til fremmede investorer. Og dermed den sidste rest af hvad der engang var ELSAM og ELKRAFT.

Nu får vi behov for at opbygge decentrale løsninger , så man ikke bare udefra kan lukke for den elektricitet der mere om noget er blevet en livsnerve .

Så grøn politik må være udvikling af nye decentrale elproducenter. Og det i form af vindmøller,solpanel parker, solfanger parker, biogas anlæg med back up fra strømningskraft,bølgekraft, stored ponds og lignende.

Grøn politik er ikke alt i megastørrelse.

Oan

Dagens vits

Hvorfor går julemanden aldrig til julefrokost? -Fordi han ved at han altid ender i kanen med en gammel sæk.
Nive info
Gå til toppen