Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

Det danske firma Total Wind Group i Brande er under stærkt press.

 

Med noget af branchens kraftigste løftegrej til vindmøller i stor højde har Total Wind fået mange gode ordrer fra både Vestas og Siemens. Så en konkurs her vil betyde store vanskeligheder med at opsætte vindmøller i både Danmark og udlandet.

Her i Jylland har de leveret første klasses servicearbejde på møller under 600 kW som Vestas solgte fra foruden deres store reservedelslager for få år siden. Så det kan kun være den hårde konkurrence på montageområdet der dræner kassen.

Flere servicefirmaer og entreprenører i vindkraft har haft røde tal ved årsskiftet. Så udbud i konkurrence kan også være et stort minus for sektoren.

Total Wind Group og deres datterselskaber Total Wind A/S og Total Wind Service A/S er nu begæret konkurs skriver Finans .dk og Boersen. dk.

Om der er tale om betalingsstandsning eller rekonstruktion kan man ikke se endnu.

Men trist er det.

Se også:

http://borsen.dk/nyheder/virksomheder/artikel/1/362353/dansk_virksomhed_i_vindmoellebranchen_med_over_300_ansatte_er_paa_vej_mod_konkurs.html#cxrecs_s

Dagens vits

Åge og Hans er brødre og har boet sammen i mange år i Århus. De er bl.a. beskæftiget med at dele aviser ud hver dag i byen. En dag da der var bidende koldt og snestorm foreslår Åge,at de ikke skal dele aviser ud. Hans nikker samtykkende. Lidt efter er Hans ved at tage overtøj på og på vej ud af døren, Åge spørger ham, om hvor han skal hen. eg tager ud på vores rute og fortæller,at vi ikke kommer i dag p.g.a. vejret
Nive info
Gå til toppen