Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

Med milliarder i nyinvesteringer piller man gamle luftledninger ned og opsætter nye master.

 

Folketingets beslutning om at fjerne højspændingemaster fra forskellige lokaliteter er allerede under implemenetering mange steder.. Masterne udskiftes med kabler uden hensyn til det oppotune i processen. Idet det omtales som en gang teknisk planlægnings- makværk .

For hvorfor pille velfungerende højspændingslinier ned og bygge nye mastebårne anlæg andre steder i Jylland ?

Udskiftningen skulle gerne indeholde plads til fremtiden, men det er f.eks. ikke tilfældet i Thy hvor de mange kabler snart bliver for små til at at bære de nye vindmøllepark initiativer.

Og de blev nedlagt sidste år.

Så der er tekniske beslutningstagere der åbenbart ikke tænker dybere over problemerne.

Andre steder i Jylland udskifter man 150 kilovolt kabelføringerne med 400 kilovolt . I Vestjylland udskifter man 150 kilovolt med tilsvarende 150 kilovolt.

Hvorimod man trækker nye 400 kilovolt liniføringer op gennem jylland og på tværs til de nye havvindmølleparker ved vestkysten. Derudover kommer den nye Viking linie til England.

Det hele på nye Thor master der er billigere end de almindeligt brugte Donau master.

Læs mere på inginøren online.

https://ing.dk/artikel/efter-kabellaegning-milliarder-170-km-nye-luftledninger-pa-vej-211793?utm_source=nyhedsbrev&utm_medium=email&utm_campaign=ing_daglig

Ian

Dagens vits

Hvorfor findes der kun snemænd - og ikke snekvinder???? Fordi det kun er mænd der er så dumme, at de vil stå ude i frost og kulde en hel lang vinter!!!
Nive info
Gå til toppen