Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

Planer om en 50 hektar stor solcellepark midt på Mors er allerede langt fremme.

 

En nordsjællansk investor ønsker at bygge en 50 hektar stor solcellepark midt på Mors.

I et område hvor kommunen allerede er involveret i en større møllepark. Lokaliteten der hedder Sindbjerg Plantage gemmer resterne af en meget stor grusgrav, der gennemskæres af Næssundvej fra øst til vest.

I følge Morsø Folkeblad har en københavnsk investor nu planer om at opføre en solcellepark langs sydsiden af Næsssundvej. Et anlæg der vil kunne forsyne 8.150 familier med grøn strøm.

Den første politiske behandling skal tilsyneladende ske næste onsdag.

Et lokalt læserbrev undrer sig over, at det kan betale sig for sjællændere at investere så massivt på Mors. Så der må på en eller anden måde være penge i det.

Solpaneler producerer jævnstrøm som via elektronik ( en inverter ) omdannes til 50 Hertz vekselstrøm, der afsættes til lysnettet.

Se også:

https://nordjyske.dk/nyheder/morsoe/50-hektar-solceller-midt-paa-mors/8b604e2c-9651-4860-8cdc-b7d1e269b61b

Ian

Dagens vits

Åge og Hans er brødre og har boet sammen i mange år i Århus. De er bl.a. beskæftiget med at dele aviser ud hver dag i byen. En dag da der var bidende koldt og snestorm foreslår Åge,at de ikke skal dele aviser ud. Hans nikker samtykkende. Lidt efter er Hans ved at tage overtøj på og på vej ud af døren, Åge spørger ham, om hvor han skal hen. eg tager ud på vores rute og fortæller,at vi ikke kommer i dag p.g.a. vejret
Nive info
Gå til toppen