Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

Konflikt mellem Solenergi Danmark og Solid Wind Power..

 Konflikten står mellem afregning for praktisk arbejde i forbindelse med myndighedsbehandling og byggetilladelse for flere hundrede SWP møller.

Idet Solenergi Danmark har solgt over 200 møller for SWP uden at man har afregnet for det praktiske arbejde. SWP skylder tilsyneladende 27 millioner for udført arbejde.

Så nu står påstand mod påstand.

SWP vil åbenbart ikke betale for at Solenergi Danmark har håndteret landzonetilladelser og udført et større salgsarbejde. Så nu må man imødese retssager.

Alt sammen sker samtidig med at SWP ekspanderer i Japan og hjemmemarkedet er gået i stå i Dk.

Et står tilsyneladende fast; Solenergi Danmark har 13 mand på opgaven , der nu længe ikke har fået løn for udført arbejde. Så en retssag kan trække begge firmaer ned , hvis det går helt galt.

Afregning til vindmølleproducenten sker normalt ved opsætning af vindmøllen. Så SWP skulle derfor ligge inde med hele betalings portefølgen. Der må derfor ligge andre alvorlige problemer i samarbejdet mellem parterne.

SWP har ikke overført penge til Solenergi Danmark det sidste år , skriver man.

Se også:

https://www.energy-supply.dk/article/view/586638/solenergi_danmark_staevner_husstandsmolleproducent_for_27_millioner?ref=newsletter&utm_medium=email&utm_source=newsletter&utm_campaign=daily

Ian

Dagens vits

Hvad hedder højhus på Århusiansk? Svar: Hytte, på hytte ,på hytte, på hytte, på hytte...
Nive info
Gå til toppen