Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

Efter at have drænet de forskellige ministerier for penge til forskning og udvikling, har man fundet nogle uvrugte sedler i bunden af kassen. Det er dem der nu udbydes . For såvidt slet ikke nye.

 400 mio kroner sættes nu i spil til "krøllede ideer", men hvornår er ideerne krøllede nok ? Og er der venner der får forlods af puljen ?

Noget tyder på , at mange af pengene allerede er øremærkede til projekter langt udenfor de krøllede marginaler. Så hvis opfindere føler sympati og øjner morgenluft , så glem det.

Et er sikkert , der findes mange gode og glimrende ideer, som kunne løfte meget og mange.

Men sporene skræmmer fra dengang en opfinder af brintbiler i Ikast , så ministeriet give alle pengene til nogle der slet ikke ansøgte i Herning.

Endda på basis af papirerne fra Ikast.

På samme måde har store firmaer snuppet fattige opfinderes gode ideer, der ikke var patentanmeldt endnu. (simpelthen på grund af manglende penge).

Så der er mange små , der i tidernes løb er kommet i klemme.

Og så er der dem der opfinder den dybe tallerken igen og igen. og tror , at netop de skal have den maksimale støtte. Men gamle opfindelser kan ikke patentanmeldes igen. Og selv om de indgår i nye opfindelser, så skal der være seriøs dokumentation.

Her kan man henvende sig til Opfinderforeningen i Danmark eller de forskellige patentdirektorater. Og husk et patent i Danmark gælder ikke i navoalndene . Og slet ikke ude i verden.

Mange møbeldesignere har set deres "stol" kopieret i f.eks. Kina.

Lidt billigere løsning er en ansøgning om mønsterbeskyttelse.

Hvis man søger fonde og banker , så husk at læse alt med småt. Hos flere mister man ejendomsretten enten efter tid eller aktivitet.

Har man dyre ideer, så søg til udlandet. Der er nærmest ingen risikovillige penge af betydning i Danmark, hverken fra staten eller andre.

Og opbyg ingen gæld til beslutningstagere, så de kan erklære dig konkurs.

De bedste ideer bliver sjældent videreført af opfinderen. De bliver hugget.

Det har vi set mange gange indenfor VE.

Prøv også.

http://www.elfokus.dk/400-mio-kr-til-de-kroellede-energi-ideer/

https://ens.dk/ansvarsomraader/forskning-udvikling/eudp#accordion1-option1

https://energi.di.dk/Arrangementer/Pages/Solfaktor2030.aspx

Dagens vits

En cowboy kommer ridende ind i en lille by, og stopper ud for salonen, stiger af og går om bag hesten og kysser den i røven. En man der undrende har stået og set på, kan ikke lade være med at spørge: "Hvorfor kyssede du din hest i røven?" "På grund af tørre læber", svarede cowboyen. "Hvad har det med det og gøre?" "Det forhindrer mig i at slikke på dem"
Nive info
Gå til toppen