Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

På trods af kommunens godkendelse kræver Danmarks Naturfredningsforening og naboer til møllerne de 2 opførte anlæg standset.

 I god tro med alle papirerne i orden udskiftede man 3 ældre vindmøller på Tåsinge med 2 nye 80 meter høje vindmøller. Efter klagefristernes udløb og efter møllerne nu er blevet rejst har en række noboer sekunderet af Danmarks Naturfredningsforening nu formået kommunen til at kræve møllerns stoppet. Idet man hævder at møllerne er blevet opstillet på et forkert grundlag.

Med en privat finansiering på 23 mio. kroner står de 13 vindmølleejere nu i en meget vandskelig økonomisk klemme. Flere vil gå økonomisk konkurs , hvis ikke der kommer indtægter hurtigt.

Processen har allerede været forsinket flere gange.

Så det ser meget mærkeligt ud.

Vi har ikke tidligere set at Danmarks Naturfredningsforening har kørt så hårdt på efter deadline.

Tidligere er det snart set mange gange , at der er kommet indsigelser 3 minutter i tolv. Men aldrig måneder efter og efter at anlæggene er blevet opført og ibrugtaget.

Hvis møllerne stoppes , så står anpartshaverne med en så stor økonomisk bet, at familier vil blive fuldstændig ødelagt. Og det har man nu meddelt , at man ikke vil.

Selv på trods af kommunens standsningspåbud..

Se også:

https://www.energy-supply.dk/article/view/582365/omstridte_moller_far_standsningspabud?ref=newsletter&utm_medium=email&utm_source=newsletter&utm_campaign=daily

Ian

Dagens vits

Sergenten inspicerede de værnepligtige, og stoppede ved en ung mand med meget langt hår. - De skulle have været klippet for meget længe siden! - Jamen, hr. sergent, det blev jeg skam også..?
Nive info
Gå til toppen