Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

Den teknologiske udvikling der skulle kaste overskud og velfærd af, afkobles tilsyneladende metodisk i disse år.

 Afvikling er mere temaet end udvikling. Og nu sker udviklingen i udlandet. Selvom alle synes at det går godt , så lurer fattigdom og fremmed afhængighed lige om hjørnet.

Da man nedlagde skibsværfterne , så forsvandt teknologisk viden , som var blevet opbygget over flere hundrede år. Idag sker udviklingen i fjernøsten.

Da man udfasede andelsbevægelsen og fik aktieselskaber , så drømte ingen om , at det var udenlandske pengetanke der købte aktierne.

Firma efter firma er nu på andre hænder. Og deres bidrag til velfærdsstaten erlægges i skattely.

Der bliver mindre og mindre at gøre godt med.

Staten sælger ud af arvesølvet og privatiserer. Men det betyder tab af væsentlige strukturer, som telefonvæsen, postvæsen, pengeseddeltrykkeri og elværker. Vi forgælder os mere og mere. I modsætning til nordmændene og tyskerne ,der bygger op og op.

I stedet for at fremtidssikre , så indtænkes fremtiden ikke i beslutningerne.

Sidst , da man nedlagde højspændingsmasterne i Vestjylland og nedlagde alt for små kabler. I fremtiden vil man ikke kunne kobler ret meget mere kapacitet på det nye.

De gamle master kunne let forstærkes med tykkere kabler. Men nej.

Det er på tide at man stopper "nedslidningen af Danmark".

Målet må være hele tiden at styrke fremfor at afvikle.

Ian

Dagens vits

Konen klagende til manden: Du taler altid dårligt om min familie. Manden svarer: Det passer ikke skat, jeg siger altid, at du har en bedre svigermor end mig!
Nive info
Gå til toppen