Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

Den teknologiske udvikling der skulle kaste overskud og velfærd af, afkobles tilsyneladende metodisk i disse år.

 Afvikling er mere temaet end udvikling. Og nu sker udviklingen i udlandet. Selvom alle synes at det går godt , så lurer fattigdom og fremmed afhængighed lige om hjørnet.

Da man nedlagde skibsværfterne , så forsvandt teknologisk viden , som var blevet opbygget over flere hundrede år. Idag sker udviklingen i fjernøsten.

Da man udfasede andelsbevægelsen og fik aktieselskaber , så drømte ingen om , at det var udenlandske pengetanke der købte aktierne.

Firma efter firma er nu på andre hænder. Og deres bidrag til velfærdsstaten erlægges i skattely.

Der bliver mindre og mindre at gøre godt med.

Staten sælger ud af arvesølvet og privatiserer. Men det betyder tab af væsentlige strukturer, som telefonvæsen, postvæsen, pengeseddeltrykkeri og elværker. Vi forgælder os mere og mere. I modsætning til nordmændene og tyskerne ,der bygger op og op.

I stedet for at fremtidssikre , så indtænkes fremtiden ikke i beslutningerne.

Sidst , da man nedlagde højspændingsmasterne i Vestjylland og nedlagde alt for små kabler. I fremtiden vil man ikke kunne kobler ret meget mere kapacitet på det nye.

De gamle master kunne let forstærkes med tykkere kabler. Men nej.

Det er på tide at man stopper "nedslidningen af Danmark".

Målet må være hele tiden at styrke fremfor at afvikle.

Ian

Dagens vits

Åge og Hans er brødre og har boet sammen i mange år i Århus. De er bl.a. beskæftiget med at dele aviser ud hver dag i byen. En dag da der var bidende koldt og snestorm foreslår Åge,at de ikke skal dele aviser ud. Hans nikker samtykkende. Lidt efter er Hans ved at tage overtøj på og på vej ud af døren, Åge spørger ham, om hvor han skal hen. eg tager ud på vores rute og fortæller,at vi ikke kommer i dag p.g.a. vejret
Nive info
Gå til toppen