Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

Surfer indsigelse mod opstilling af store møller på Hanstholm Havn er nu faldet til jorden.

 

Planankenævnet kunne ikke sætte millionprojektet i bero. Og nu opstilles de første store møller langs Hanstholm Klitten.

Indsigelsen gik på at møllerne ville ødelægge de gode surferforhold i området øst for Hanstholm Havn. Og dertil kom der åbenbart indsigelser langvejs fra.

Nu har nævnet konkluderet af følk der bor 12½ kilometer væk i Klitmøller ikke har krav på at kunne klage. Hermed er foreningen Save Middles uda af bliledet.

Man håber på at den nye kommunalbestyrelse i Thisted ser anderledes på problemet.

Sjovt nok var oplægget oprindeligt , at megamøller skulle finansiere havnens nye ydermole. Idet man planlagde at bruge møllefunderingen som base. Men da man fyrede havneingeniøren så faldt de planer til jorden.

Nu har man så valgt nogle mindre møller der placers inde langs kysten. Men de er så små , at produktionen aldrig vil kunne finansiere nogetsomhelst havnebyggeri . Og fundamenterne ikke bruges i ydermolen.

Man ville nærmer have haft turbolens problemer , hvis den oprindelige plan var blevet gennemført. Nu kommer der næppe nogen surfmæssige problemer med den valgte løsning.

Det er trods alt meget langsomtgående propeller.

Se også.

https://www.energy-supply.dk/article/view/575872/surferklage_afvist

Ian

Dagens vits

Hvorfor står Århusianerne og kigger ud over havet? Svar: De har hørt at pornobølgen er på vej.
Nive info
Gå til toppen