Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

Man lover og lover. Og glemmer og glemmer.

Vindmølleprojekter bliver dyrere og dyre i takt med målrettet opbstruktion mod aktiviteter for grøn omstilling. Mange kommuner har lukket helt ned.

 

Da vi fik energikrise i 1973 var alle tiltag velkomne. Men så begyndte kommune, amt,stat og elværk at "planlægge" tit og oftest i konflikt med initiativerne.

Og siden er det blevet værre og værre . Mange gange i takt med nye ansættelser i myndighedernes kæde og stole leg. Idag afvises rigtigt mange af de sunde projekter. Og kun store aktører med fanden som oldemor får tilsyneladende chancen.

Selv små harmløse husstandsmøller skal nu igennem spidsrod fra kontor til kontor. Man kan tit og ofte ikke se det , for velviljen er stor, men alligevel kan det tage år at komme igennem myndighedernes rebusser og labyrinther.

Ikke underligt at det går langsommere og langsommere med opstilling af nye anlæg.

Nu har vi så fået kommunevalg. Og hvad sker der så ? Vil de mange nidkære restriktioner forsvinde eller vil man se en yderligere stramning. Det er ofte svært nok med finansieringen.

Fremtiden ligger tilsyneladende sort som beg.

For totalstop udvikles nu flere og flere steder.

Kolding Kommune.

Tønder Kommune

Esbjerg Kommune.

Aabenraa Kommune

Ikast-Brande Kommune

Ringkøbing-Skjern Kommune

Haderslev Kommune

Kalundborg Kommune

Bornholm Kommune.

Det er ikke modtagelse af atomaffald, men grøn selvforsyning fremfor kulkraft , som får almindelige folk til at omstille og ønske alternativer.

Så set udefra er politikerne nærmest modparten til udviklingen end primus motor for den.

Lad os håbe på ændringer de næste 4 år.

Se også:

https://www.energy-supply.dk/article/view/568235/flere_kommuner_siger_blankt_nej_til_vindmoller_de_stojer

Ian

Dagens vits

Hvorfor snorker mænd, når de ligger på ryggen? svar: Fordi deres kugler falder ned over deres røvhul, og lukker for ventilationen!....
Nive info
Gå til toppen