Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

3 store vindmøller på Hanstholm Havn er i øjeblikket igennem en større projektering.

 

Med opstilling af 3 stk 3,45 til 3,6 MW møller på havnen indbydes interesserede i erhvervelse og køb af anparter . Der udbydes 8. 476 anparter af 2000 kroner stykket.

For at komme i betragtning skal man indbetale 2000 kroenr per anpart inden 30 november klokken 16.00 .

Nordisk Folkecenter har i mange år haft en besøgsmølle i området , der nu er taget ned. Produktionsresultatet derfra viser , at Hanstholm er endda en særdelse fin lokalitet. Så man må forvente , at anparterne bliver revet væk.

Køberetten er tiltænkt personer over 18 år med bopæl i en radius indenfor 4,5 kilometer fra møllen i den kommende vindmøllepark i Thisted Kommune. De kan købe op til 50 anparter.

Paprier kan indhentes fra Hanstholm Havns Vindkraft I/S på tel. 87 82 89 00. Skriver de i en stort anlagt annonce.

Mølleparken kommer til at bestå af 3 store megamøller. Der opstilles af GPP VInd K/S. der indkalder til informationsmøde den 25 okt.2017 klokken 19.00 på Hotel Hanstholm.

Store dele af Hanstholm by kan altså blive medejere af en af møllerne.

Umiddelbart ikke andre.

Se også:

http://www.hanstholmhavnvindkraft.de

http://www.koebertsordningen.dk

Ian

Dagens vits

En mand kommer ind til bageren, og siger at han skal have en pose vaniliekranse. Bageren giver ham posen, hvorefter manden spørger, hvordan de laver hullerne i vaniljekransene. Bageren tager manden med ud bagved, hvor der sidder en elefant og stikker pikken igennem vaniljekransene. "Nej, det er fandme for ulækkert siger manden". "Nå, det er ingenting", siger bageren, "så skal du se når den fylder flødeskumskagerne?"
Nive info
Gå til toppen