I den kommende uge er der bl.a. Energi på udstillingen i HI Messen.

 

Gennemgår man deres hjemmeside, så er der tilsyneladende kun energiudstilling i hal F.. Resten er den traditionelle HI messe med halvfabrikata, reservedele , værktøj og nye industri produkter.

Det er tilsyneladende ikke en temaudstilling om energi , der kan matche hverken Husum eller Hamburg, men ligesom en udstilling der samler revl og krat om energi med nogle få større basisudstillere som centrum.

Ligesom i Hamburg kan man nu se tendensen med at alt fra arbejdstøj , rejser til udlandet, ejendomsmæglere, anlægsgartnere er kommet med i de ledige udstillings stande. Så temaet energi bliver bredere og bredere.

De tekniske nyskabelser , der burde være trækplastret, forsvinder i anden merkantil aktivitet.

At gå på messe bliver derfor mere en totaloplevelse for familien ligesom , sommerland og kræmmermarked. Så interessen fra fabrikanterne vil efter alt at dømme faide ud den næste tid. Det bliver svært at få noget industrisalg ud af en stand , når billedet forplumres.

HI-messen forsøger dog at løfte niveauet med en parallel konference , hvor diverse talere skal holde fanen oppe. Men høj entre til konferencen alene gør det ikke.

Selve messen kan man få fribiletter til på deres hjemmeside.

Og HI-messen er alt muligt andet end temaet Energi.

Lad os håbe de overrasker positivt.

Tid: 3 til 5 oktober

Biletter:

https://www.hi-industri.dk/besoeg/print-adgangskort

Se også

https://www.hi-industri.dk/

Ian