Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

I den kommende uge er der bl.a. Energi på udstillingen i HI Messen.

 

Gennemgår man deres hjemmeside, så er der tilsyneladende kun energiudstilling i hal F.. Resten er den traditionelle HI messe med halvfabrikata, reservedele , værktøj og nye industri produkter.

Det er tilsyneladende ikke en temaudstilling om energi , der kan matche hverken Husum eller Hamburg, men ligesom en udstilling der samler revl og krat om energi med nogle få større basisudstillere som centrum.

Ligesom i Hamburg kan man nu se tendensen med at alt fra arbejdstøj , rejser til udlandet, ejendomsmæglere, anlægsgartnere er kommet med i de ledige udstillings stande. Så temaet energi bliver bredere og bredere.

De tekniske nyskabelser , der burde være trækplastret, forsvinder i anden merkantil aktivitet.

At gå på messe bliver derfor mere en totaloplevelse for familien ligesom , sommerland og kræmmermarked. Så interessen fra fabrikanterne vil efter alt at dømme faide ud den næste tid. Det bliver svært at få noget industrisalg ud af en stand , når billedet forplumres.

HI-messen forsøger dog at løfte niveauet med en parallel konference , hvor diverse talere skal holde fanen oppe. Men høj entre til konferencen alene gør det ikke.

Selve messen kan man få fribiletter til på deres hjemmeside.

Og HI-messen er alt muligt andet end temaet Energi.

Lad os håbe de overrasker positivt.

Tid: 3 til 5 oktober

Biletter:

https://www.hi-industri.dk/besoeg/print-adgangskort

Se også

https://www.hi-industri.dk/

Ian

Dagens vits

Vinder du noget, når du spiller på kasino? Åh, du ved man vinder den ene dag og taber den næste. Hvorfor nøjes du så ikke med at spille hver anden dag?
Nive info
Gå til toppen