Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

Staten sælger fortsat ud af blodårer,nyrer,lever, kirtler og lunger. Snart er der ingenting tilbage.Intet er tilsyneladende helligt, bare det kan kapatiliseres.

 

Vi har mistet kontrollen over vore egne elværker , og naturgassen er på er ligeledes på vej.

Snart bliver alle vandværker nationaliseret og indvindingsretten solgt til kapitalfonde i udlandet. Ligesom telefonvæsenet , postvæsenet ,cheminova ,DONG og lignende der er blevet "privatiseret" . Og det er åbenbart ligegyldigt hvilken farve regeringerne har.

Nu er så turen kommet til de 7 store møller nord for Sprogø , der i al hast blev opstillet i forbindelse med den store COP15 konference i København for få år siden. Hvor Sund & Bælt i al fremtid skulle fremstå som en grøn spydspids , der dækkede alle elektricitetsregningerne med vindmøllestrøm.

Nu skal vindmøllerne kapitaliseres og Sund & Bælt er blevet pålagt at sælge "havmølleparken".

Idet man som undskyldning skal implementere en ny forretningsstrategi. Pengene skal tilsyneladende bruges til at nedsætte billetprisen for en overkørsel. Resten krejler statskassen.

Møllerne blev opstillet i 2009 . Så de er nu 8 år gamle med en forventet levetid på 20 år . Den reelle levealder er nok snarere 40 år , men afregningspriserne falder brat efter 20 år. Så den kunstigt lave levetid påvirker nok også beslutningsprocesserne.

Indtil nu har havmøllerne produceret 66 mio kWh årligt, Så Sund & Bælt skal nu til at påregne en større elektricitetsregning i budgettet. Eller slukke noget af lyset på broen.

Nu venter vi på udbudsmaterialet , der bliver frigivet . Højeste bud kommer næppe fra et møllelaug.

Se også:

https://www.energy-supply.dk/article/view/556251/sund_baelt_saelger_syv_havvindmoller

Ian

Dagens vits

Lærerinden søgte i alle kroge og under borde og stole, men kunne ikke finde nogen gummistøvler. Tilsidst sage hun: Er du sikker på, at dette her ikke er dine gummistøvler? Ja der var sne på mine.
Nive info
Gå til toppen