Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

Når man investerer i arealer med forventet ny anvendelse eller udfra en naturbevarings agenda , så er det ikke altid at hensigterne vinder fremme.

 I de fleste tilfælde vi hører om , så er der tale om konflikter mellem nyetablering af vindmølleparker og lokale berørte eller entreprenantes overtagelser på trods af modstanden.

For det er tilsyneladende ikke alle steder man vil have nyplantet med "byggerier".

Selv på de mest øde og forfaldne strækninger kan der etableres modstandsgrupper , som vil give den "højre arm" for at stoppe udviklingen. Og det er ligemeget om stedet er oversået med tyske bunkers, gamle lossepladser, rester efter militære installationer ,grusgrave og ligende.

I Sønderjylland er et stort landvindmølle projekt efter lange tovtrækninger nu blevet skudt i sænk politisk. Og det selvom der er brugt millioner i udnersøgelser og planlægning.

Man vil bare ikke have vindmøller på netop det sted.

Så hellere kulos og røg fra Enstedværket i Aabenraa. Synes konklusionen så at blive.

Men det går heller ikke stille af i Skotland, hvor en dansk investor er kommet i konflikt med de lokale ,politikere, der vil have en vindmøllepark.

Ja, nu har man krydset klinger i retten , hvor så "naturbeskyttelsen" er kommet til kort overfor teknologiudviklingen. I Danmark havde Danmarks Naturfredningsforening jordet politikerne, men sådan er magten jo altid skævt fordelt.

De danske investeringer i skotsk natur overstiger nu 809 kvadratkilometer. Og dem vil man ikke have "forurenet" med vindmøller. Sjovt nok kommer invetoren fra Brande.

Havde man ikke opfundet havvindmølleparker var "det danske vindmølleeventyr" aldrig blevet til de mange arbejdspladser. Her kunne man bygge udenfor alle de "rasmus modsat grupper" som er opstået ud af den blå luft.

Problemet er dog , at der fortsat er folk med en ny livsopgave, der ser sig som vor tids Don Qioxte.

Interesse konflikterne vil tilsyneladende inge ende tage.

Se også:

http://nyheder.tv2.dk/business/2017-08-31-dansk-milliardaer-faar-ikke-lov-at-stoppe-vindmoellepark

https://www.energy-supply.dk/article/view/551396/endeligt_dodsstod_til_stort_landmolleprojekt

Ian

Dagens vits

En cowboy kommer ridende ind i en lille by, og stopper ud for salonen, stiger af og går om bag hesten og kysser den i røven. En man der undrende har stået og set på, kan ikke lade være med at spørge: "Hvorfor kyssede du din hest i røven?" "På grund af tørre læber", svarede cowboyen. "Hvad har det med det og gøre?" "Det forhindrer mig i at slikke på dem"
Nive info
Gå til toppen