Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

En varmepumpe er en omkostningstung og energieffektiv måde at varme dit hus op på. Skriver Ny Teknik online. Men der er også smarte løsninger.

 Det er muligt via sin mobiltelefon af følge udviklingen derhjemme. For skal der reguleres op eller reguleres ned ? Er der fejl på anlægget . Og kan du eventuelt selv rette fejlen ?

Er det nødvendigt at tilkalde en omkostningstung serviceteknikker ?

Mange spørgsmål kan nu løses ved simpelthen at kalde anlægget op over telefonen . Hvor en kode giver adgang til computeren , der styrer det hele.

Her kan du også vælge at sænke temperaturen , når du ikke kommer hjem alligevel. Eller varme vand til et varmt bad , hvis det er ønskeligt.

Du kan også tænde for varmen i udvalgte rum . Eller overvåge det hele når du er på ferie.

Sparet service, nedsat energiforbrug , ændring af årstidsindstillingerne og minimering af slitagen vil kunne ses på regnskabstallene ,når året er gået.

For vi vil jo gerne have maksimal komford til så billige penge som muligt.

Derudover kan man give din serviceteknikker adgang til fjernovervågningen, så kun service i nødvendig omfang udføres.

Se også:

http://ctc.storynews.se/slipp-ringa-dit-serviceteknikern/

https://www.nyteknik.se/

Ian

Dagens vits

En cowboy kommer ridende ind i en lille by, og stopper ud for salonen, stiger af og går om bag hesten og kysser den i røven. En man der undrende har stået og set på, kan ikke lade være med at spørge: "Hvorfor kyssede du din hest i røven?" "På grund af tørre læber", svarede cowboyen. "Hvad har det med det og gøre?" "Det forhindrer mig i at slikke på dem"
Nive info
Gå til toppen