Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

Den Vestas V164 der tidliger brændte er blevet lagt ned med sprængstof.

 Nu ligger den henad jorden , som om det er det mest naturlige i verden. Men grøn energi og sprængstof er nu ikke særlig kombatible.

Den udbrændte mølletop kan nu blive undersøgt for fejl . Men det er nok et lynnedslag der har forvoldt problemet. Alternativt en større kortslutning.

Vi får det nok information om 5 måneder. Vestas har altid været sent ude med analyse af diverse havarier.

Branden på toppen har efter al sandsynlighed både beskadiget vingerne og udvarmet toppen af mølletårnet. Så der er ingenting der umiddelbart kan bruges .

Mølletoppen lod man udbrænde. Simpelthen fordi der i Nordjylland ikke er brandslukningsudstyr der kan nå op i så store højder.

Det eneste der kan genbruges er fundamentet og vel også styringen. resten går til omsmeltning og miljømæssig forsvarlig deponi.

Det var ellers et lovende projekt der her knækkede livet i Østerild. Nu må Vestas så opbygge en ny testmølle, der kan levere flere data.

Læs også:

https://nordjyske.dk/nyheder/thisted/moelle-spraengt-bort/74a1323d-3cdf-4d8a-948a-e8526cddc577

Ian

Dagens vits

Der var pengekrise i familien, så Gitte måtte ned på gaden og tjene penge. Hun var væk hele natten og da hun kom hjem, spurgte manden, hvor mange penge hun havde tjent. - "300 kr. og 25 øre." - "Hvem gav 25 øre?" - "Det gjorde de da alle sammen..."
Nive info
Gå til toppen