Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

I strid med med EU blokade-politik af Krim opstilles der nu nu tysk designede vindmøller fra en russisk fabrik i St.Pedersborg. Skriver pressen online.

 

Møller bygget på licens fra Siemens i Tyskland er nu påbegyndt opstillet på den forblæste Krim halvø. Og det er faldet EU for brystet. Også selvom møllerne er bygget 100 procent med russiske komponenter.

Det er det russiske selskab Technopromexport , der stiller de nye møller op. Med planer om en flerdobling af indsatsen over den kommende tid. Et lovende fremtidig marked , hvor vi kunne have haft en eksportsucces dækkes nu med indenlandsk know-how.

Så det latinske EU generer ikke bare russerne men også os heroppe i norden med eksportforbud med dobbeltmoralske attituder.

For når det gælder import af billig naturgas, så er der ingen problemer.

Nu har russerne så valgt en møllestørrelse, de kun kan få fra Tyskland og Danmark. Og så kunne vi ligesågodt levere anlæggene. Møller er trods alt ikke krigs udstyr, men snarere en fredens budbringer.

Nu får den delvis Siemens ejede fabrik i St.Pedersborg vigtig know-how. Og vi en lang næse.

Se også:

https://nordjyske.dk/nyheder/siemens-anklager-russere-for-at-flytte-turbiner-til-krim/c21d3068-392c-4aeb-9dea-057fe62cc339#cxrecs_s

Ian

Dagens vits

En cowboy kommer ridende ind i en lille by, og stopper ud for salonen, stiger af og går om bag hesten og kysser den i røven. En man der undrende har stået og set på, kan ikke lade være med at spørge: "Hvorfor kyssede du din hest i røven?" "På grund af tørre læber", svarede cowboyen. "Hvad har det med det og gøre?" "Det forhindrer mig i at slikke på dem"
Nive info
Gå til toppen