Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

I strid med med EU blokade-politik af Krim opstilles der nu nu tysk designede vindmøller fra en russisk fabrik i St.Pedersborg. Skriver pressen online.

 

Møller bygget på licens fra Siemens i Tyskland er nu påbegyndt opstillet på den forblæste Krim halvø. Og det er faldet EU for brystet. Også selvom møllerne er bygget 100 procent med russiske komponenter.

Det er det russiske selskab Technopromexport , der stiller de nye møller op. Med planer om en flerdobling af indsatsen over den kommende tid. Et lovende fremtidig marked , hvor vi kunne have haft en eksportsucces dækkes nu med indenlandsk know-how.

Så det latinske EU generer ikke bare russerne men også os heroppe i norden med eksportforbud med dobbeltmoralske attituder.

For når det gælder import af billig naturgas, så er der ingen problemer.

Nu har russerne så valgt en møllestørrelse, de kun kan få fra Tyskland og Danmark. Og så kunne vi ligesågodt levere anlæggene. Møller er trods alt ikke krigs udstyr, men snarere en fredens budbringer.

Nu får den delvis Siemens ejede fabrik i St.Pedersborg vigtig know-how. Og vi en lang næse.

Se også:

https://nordjyske.dk/nyheder/siemens-anklager-russere-for-at-flytte-turbiner-til-krim/c21d3068-392c-4aeb-9dea-057fe62cc339#cxrecs_s

Ian

Dagens vits

Vinder du noget, når du spiller på kasino? Åh, du ved man vinder den ene dag og taber den næste. Hvorfor nøjes du så ikke med at spille hver anden dag?
Nive info
Gå til toppen