Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

Østdanmark betaler ikke til fællseskabets store el-udgifter.Skriver Jyllandsposten online.

 

Belastningen af elnettet , som følge af store vindmøller , betales af de lokale distribuerings selskaber. Så hver kang fonde og investorer opsætter nye vindmøller, så koster det penge for de lokale forbrugere i Jylland. Da der ikke er nogen lands-udligning af fællesskabets udgifter.

Eftersom det er kapitalfonde,forsikringsselskaber , DONG, Vattenfall og andre der står bag de nye mølleparker , så er det ikke rimeligt at det er de lokale på stedet , der skal betale. Når de ikke selv har adgang til anparter og ejerandele.

Udbygningen kostede sidste år 40 millioner kroner. Henvendelse til energiminister Lars Christian Lilleholt, har ikke givet respons. Og det har nu fået borgmestrene i Struer, Holstebro og Lemvig til at skrive med store bogstaver.

Men man ønsker tilsyneladende ikke nogen udligning mellem øst og vest. Så øst har billigere strøm indtil videre. Mens Vestdanmark må imødese fortsat øgede udgifter.

Se også:

http://jyllands-posten.dk/indland/ECE9712720/vestjyder-i-protest-vil-ikke-laengere-betale-for-oestdanmarks-groenne-stroem/

Ian

Dagens vits

Åge og Hans er brødre og har boet sammen i mange år i Århus. De er bl.a. beskæftiget med at dele aviser ud hver dag i byen. En dag da der var bidende koldt og snestorm foreslår Åge,at de ikke skal dele aviser ud. Hans nikker samtykkende. Lidt efter er Hans ved at tage overtøj på og på vej ud af døren, Åge spørger ham, om hvor han skal hen. eg tager ud på vores rute og fortæller,at vi ikke kommer i dag p.g.a. vejret
Nive info
Gå til toppen