Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

Projektet med 4 megamøller tværs over Thyholm er nu blevet behandlet i byrådet i Struer.

 

Til det sidste blev det en konflikt på tværs af byrådet. Og oveni det blev der strikket en ny løsning sammen der gik på et reduceret forslag .

Så nu arbejder man videre med 3 megamøller på tværs af Thyholm indover et beboet landbrugsområde. Et klagepunkt , som byrådet ikke tar seriøst.

Og det selvom vi har flere øde områder, der ville være mere velegnede , men som man af den ene elle anden årsag ikke har med i overvejelserne.

Det er som om , der er milevid afstand mellem borgerne og den politiske elite.

Hvis der kun var tale om en mølle op af ejerens domæne , så havde sagen nok kunne gå igennem uden de store problemer, men når større investeringer udefra lægger mølleparker hvor folk bor, så er det næsten givet, at der bliver ballade.

Firmaet bag, der har domisil på Mors har i øjeblikket flere tilsvarende projekter i området Thy, Mors ,Thyholm og syd for Lemvig. Så der er penge i det.

På samme måde vil lokalområdet skulle have et fast årligt beløb som kompensation for diverse gener. Som kommunen kan fordele til bl.a. kulturelle formål.

Nu er projektet indtil videre blevet resuseret fra 4 til 3 store møller. Der alle skal ligge vest for jernbanen ved Stokhøjvej.

Hvad man ikke meddeler er , at alle andre nye herunder husstandsmøller fremover ikke kan få en byggetilladelse, når projektet gennemføres. Og det bliver så den næste store sten på vejen.

Ian

Dagens vits

Vinder du noget, når du spiller på kasino? Åh, du ved man vinder den ene dag og taber den næste. Hvorfor nøjes du så ikke med at spille hver anden dag?
Nive info
Gå til toppen