Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

Efterspørgslen på store vindmøller vokser i disse år stærkt på den anden side af Atlanten.

 

Den store forurening fra kulfyrede elværker og udledning af CO2 har modsatvis udviklet en grøn bølge i de samme lande. Efterspørgslen efter store møller har aldrig været større.

Så nye ekspansions mål afkaster nye arbejdspladser .

I Canada forventer man i følge Boersen online at udbygge med 750 MegaWatt hvort år de næste 2 år. Hvor man allerede har opstillet 11900 MW. Og dertil kommer der nogle foreløbige forespørgsler på mange flere møller.

Vestas har indtil dato leveret 2809 MW vindmøllekapacitet.

Der er imidlertid flere aktører i Nordamerika, hvor vi kender Siemens, Gamesa, G.E. Electric, men dertil kommer der kinesiske selskaber og franske og tyske selskaber.

Dem der vinder de store ordre bliver nok de, der etablerer fabrikker lokalt derovre.

Se også:

http://borsen.dk/nyheder/generelt/artikel/1/345912/vindforening_ser_canadisk_marked_paa_750_mw_de_naeste_par_aar.html?utm_source=all_rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss_feed

http://borsen.dk/nyheder/virksomheder/artikel/1/345907/vestas_usa-chef_de_naeste_fem_aar_bliver_de_bedste_nogensinde.html?utm_source=all_rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss_feed

Ian

Dagens vits

Lille Per til sin mor. - "Mor, mor er det sandt at vi nedstammer fra aberne?" - "Det ved jeg ikke - jeg kender ikke din fars familie."
Nive info
Gå til toppen